Voordelen Leuker Leven Hypotheek

1. Lage maandlasten door scherpe rente - Houdt Conservatrix bij De Leuker Leven Hypotheek al zeer scherpe rente aan, als u een hypotheek afsluit met NHG bieden wij u nog eens extra rentevoordeel.

2. Flexibele procedure vastzetten rente - U kunt De Leuker Leven Hypotheek afsluiten met zowel variabele rente als met een rentevaste periode. Wanneer u van een variabele rente wilt overstappen naar een van de mogelijke rentevaste perioden is dat geen enkel probleem. Bij een verhoging van de rentetarieven heeft u een termijn van vijf werkdagen om uw variabele rente om te zetten naar een rentevastperiode tegen het daarbij behorende oude tarief.

3. Combinatie met 4% garantieproducten - Indien u een hypotheek afdekt met één van onze levenproducten met 4% garantie, bent u aan het eind van de looptijd verzekerd van voldoende kapitaal om uw hypotheek af te lossen. Het Natuurlijk Garantieplan garandeert een rentebijschrijving van 4% indien wordt uitgekeerd op de einddatum van verzekering. Het Ideale Spaarplan garandeert een netto fondsrendement van minimaal 4% als wordt gekozen voor het Obligatie A fonds. Bepaal samen met uw adviseur welke productcombinatie in uw situatie het meest geschikt is.

Kijk eens naar uw huidige hypotheek. Heeft deze geen garantie!! Laat vrijblijvend eens het garantiebedrag uitrekenen door Van der Meer Hypotheken met uw huidige hypotheekpremie. Meer info >>